Over

Deze website is speciaal gemaakt voor iedereen in Noord-Nederland die graag meer wil weten over Jiu-Jitsu en een goede Jiu-Jitsu school in de buurt zoekt om deze complete vechtkunst te bedrijven.

Het district Noord wordt door een aantal enthousiaste mensen aangestuurd, waaronder de Districtcommissie, goed opgeleide en gediplomeerde Jiu-Jitsu leraren en tal van vrijwilligers. Graag stellen we je hieronder voor aan de leden van de Districtcommissie.

Jaap Schuitema. Een grootheid in de Budo wereld. Vele vechtkunsten worden door hem beheerst, evenzovele onderscheidingen heeft hij op zijn naam staan.

Jaap is in het bezit van de 9e Dan Jiu-Jitsu(!) en heeft tal van Dangraden in andere Budo disciplines behaald, waaronder het Karate.

Sinds jaar en dag is Jaap voorzitter van de District Graden Commissie Jiu Jitsu, afgekort DGCJJ. Jaap begeleidt o.a. de Dan examens, geeft stages en is supervisor in District Noord waar het Jiu-Jitsu betreft.

Hoi! Ik ben Johan Douma, secretaris van District Jiu-Jitsu Commissie (DJJC).

Jiu Jitsu is mijn passie. Niet om te knokken, maar om wat het mij brengt: zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust, lichamelijke en geestelijke balans, focus. Deze passie wil ik ook op anderen overbrengen, omdat ik iedereen gun wat ik dagelijks mag ervaren.

Samen met mijn collega’s van de activiteitencommissie, zorgen wij elk half jaar voor een goed ingevulde agenda.

Ik ben aanspreekpunt voor opgave bij districtstages en andere Jiu-Jitsu evenementen. Ik hoop je snel te zien!

Mijn naam is Martin Hoekzema en ik ben verbonden aan de Judo Bond Nederland als Ambtelijk Secretaris voor de District Graden Commissie Jiu-Jitsu. Samen met Jaap Schuitema organiseer ik o.a. de District Dan examens voor Noord-Nederland.

Sinds mijn vroegste herinneringen ben ik verbonden aan de Budo wereld, met name het Jiu-Jitsu. Opgegroeid en samenwerkend met Jaap heb ik meegeholpen de Dan-examens in Noord-Nederland op een hoger nivo te tillen. En nog steeds doe ik mijn werk (hobby;-)) met heel veel plezier!

Hi, ik ben Gerrie Dusseljee en lid van de District Graden Commissie Jiu-Jitsu Noord Nederland.

Samen met mijn collega’s zorgen we voor een mooie agenda vol Jiu-Jitsu activiteiten, neem ik zitting bij Dan-graad examens en denk ik graag mee om Jiu-Jitsu in het Noorden verder in kaart te brengen.