Jiu-Jitsu

Jiu-Jitsu. Wat een ontzettend mooie manier van zelfverdediging! Zeer veelzijdig, goed voor lichaam en geest, compleet én het houdt je gezond!

Voor een uitgebreide omschrijving van Jiu-Jitsu, is er natuurlijk de Wikipedia-pagina. Hier staat in algemene zin beschreven wat het Jiu-Jitsu inhoudt.
Maar…..Jiu-Jitsu beléven is veel beter! Middels een proefles voel je snel aan of het wat voor je is.

Alle leraren die les geven bij de sportscholen en verenigingen op deze site, zijn opgeleid door de Judo Bond Nederland. Hiermee is de kwaliteit van het Jiu-Jitsu gewaarborgd.

Een goed en gedegen lesplan, systematische opbouw van technieken/techniekgroepen, een zeer prettige manier van lesgeven….zomaar wat elementen wat je kunt verwachten als je de stap zet.

Professionele begeleiding en afstemming van persoonlijke doelstellingen. Jij bent belangrijk en samen met je leraar (Sensei in het Japans) bepaal jij hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Zet gewoon die stap en laat je verrassen!
Mocht je eerst nog vragen hebben, een tikje onzeker zijn of gewoon meer info willen, stuur dan even een mailtje naar info@jiujitsu-noord.nl Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks je sportschool/vereniging van jouw interesse een bericht sturen. Ga daarvoor naar de Contactpagina van de desbetreffende site.